Seminar Taičičuana i Ćigonga

Seminar “Budi kao voda” održaće se u Etno selu “Sunčana reka” – Banja Koviljača u period od 10.10. – 13. 10. 2019 (3 dana – 3 puna pansiona).

Etno selo “Sunčana Reka” nalazi se na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u Banji Koviljači, na površini od 7hektara
Etno selo “Sunčana Reka” pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju.

http://suncanareka.rs/

Predviđen je dolazak u Etno selo “Sunčana Reka” 10.10. 2019 četvrtak u 18h, raspremanje po sobama i večera u 19h ili 20h upoznavanje sa rasporedom i razgovor. Svakodnevne aktivnosti počinju u 7h i završavaju se do 21h ili 22 h po rasporedu i dinamici sa pauzama i odmorom u zavisnosti od formirane grupe. Odlazak iz ES “Sunčana Reka” planiran je 13.10.2019 nedelja 18h.

Detaljan raspored kao i plan i program rada dobićete nekoliko dana pre odlaska na seminar.

Cilj ovog seminara je totalna relaksacija & opuštanjem Uma, Tela i Duha kao i težnja našeg bića da se osećamo kao Voda. Da osetimo da sve teče i da se kreće, da smo jedno sa prirodom, okruženjem i trenutkom u kome se nalazimo. U tome će nam pomoći prisustvo Drine, pored koje ćemo vežbati i imati priliku da je tokom sva 3 dana posmatramo, kao i da pokušamo da implementiramo osećaj lakoće, kretanja, mirnoće, a opet snage, postojanosti i beskonačnosti.

Minimalno korišćenje interneta i društvenih mreža, iako ima Wi-fi, za sve one koji budu imali potrebu da završavaju svoje hitne poslove.

Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od vas.

Okviran raspored
• Ćigong vežbe prepodne 2 sata
• Taičičuan popodne dva sata (formu 10 - za početnike), 24 kao i formu 42
• Taijimač 42 samo za članove kluba OSAM koji uče mač
• Ćigong healing - 1 sat opciono u zavisnosti od rasporeda

Fakultativni program će biti, a teme određujemo naknadno pre odlaska na seminar.

U slučaju kiše obezbeđena je sala za vežbu i ostale aktivnosti (iako verujem u prognozu tokom ta 3 dana najavljeno je sunčano vreme i temperaturom od 22 stepena).

Prevoz: Verujem da će dosta nas ići svojim kolima. Do Banje Koviljače imamo cca 150 km od Beograda (oko 2 – 2,5 sata vožnje) bilo najbolje da povezemo one koji nemaju kola i podelimo troškove goriva. Troškovi putarine i goriva izračunaće vozač za svoj automobil.
Postoji opcija autobusom do Banje Koviljače. Cena povratne karte je cca 1500 rsd BGD – Banja Koviljača –BGD, ima sigurno taksi do ES “Sunčana Reka”

Prevoz je vaša organizacija.

Smeštaj: Smešteni smo u drvenim kućicama i kućicama građenim od cigala u dvokrevetnim sobama, svaka ima svoje kupatilo, dok ih ne popunimo brojčano, ako sve zakupimo ostaju nam velike trokrevetne sobe, veoma lepo uređene sa kupatilima u svakoj sobi i obezbeđenim grejanjem ukoliko bude potrebe.

Hrana: Vegeterijanska i tradicionalna doručak, ručak i večera. ES “Sunčana Reka” poznata po dobroj i kvalitetnoj domaćinskoj hrani.
Potrebno je da se opredelite za koju ste vrstu kuhinje.

CENA SEMINARA:

• 180 eur (3 puna pansiona + trening) bez troškova prevoza
(Članovi kluba OSAM imaju klubsku cenu seminara)

Rezervaciju mesta do 29.09.2019, instrukcije za rezervaciju na zahtev putem e-mail: info@osam.rs ili u inbox
Ukoliko imate potrebu za više informacija možete se javiti putem navedene mejl adrese ili na broj 063/83 93 455

Svi koji se budu prijavili dobiće spisak preporuke šta poneti.

NAPOMENA: Organizator i instruktor ne preuzimam odgovornost za vaše zdravstveno stanje.

PREPORUKA: seminar je namenjen svima, međutim samo ukoliko volite prirodu, volite da vežbate, volite da slušate tišinu, volite da gledate u daljinu, volite komunikaciju sa ljudima koji tragaju za ličnom istinom, volite da razmenjujete "neobično-obične" životne priče, težite ka svesnosti, težite ka upoznavanju sebe...onda je ovo pravi seminar za Vas. Dobrodošli!!!

Seminar vodi: Valentina Sljivic Taičičuan & Ćigong instruktor, osnivač i predsednik centra za psihofizički razvoj "OSAM"
OSAM - centar za psihofizički razvoj čoveka
Taijiquan OSAM Beograd
Ći Gong - Vežbe zdravlja

www.osam.rs

https://www.youtube.com/results?search_query=valentina+sljivic

@ 2019 Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti. Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!

Budi kao voda

Banja Koviljača:: 10.- 13.10.2019.

  • 29
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    29
    Shares