Kako istočnjačke tehnike mogu da vam donesu mir, blagostanje i savršenu ravnotežu koja vas dovodi do Uspešnog i Kvalitetnog života?

 

Svaki čovek teži balansu. Ukoliko smo uravnoteženi, sagledavamo životne situacije realno onakve kakve one zaista jesu u datom trenutku. Ukoliko uspemo da sagledamo svaku životnu situaciju u Miru. Vidimo šta je tu dobro za nas. Ako svaku situaciju posmatramo tako da gledamo šta je dobro za nas onda osećamo da vodimo Kvalitetan život, zadovoljni smo. Ako smo zadovoljni svojim životom, onda nam sve akcije koje preduzimamo idu od ruke i sve naše namere se ostvaruju. Svako ostvarenje naših svesnih namera (željenih radnji) dovodi nas do Realnog Uspeha, osećamo se Uspešni, vodimo Uspešan, Kvalitetan i Potpun život.

 

Da li je ovo seminar za vas? Da li vam je sve navedeno poznato? Da li želite da naučite jednostavne životne tehnike koje se primenjuju već hiljadama godina na istoku? Tehnike koje su primenjive u svakodnevnom životu i u svim oblastima, ličnom, porodičnom, poslovnom okruženju, za koje vam ne treba puno vremena.

 

Dobićete odgovore na mnoga pitanja,..
Na koji način možete da propuštate verbalne napade različitih osoba iz vašeg okruženja,
Na koji način možete da pratite tok dešavanja i da budete Svesni istog, kako da se ne vežete za situacije i sagledavate iste na više načina- sa tačke Yina i sa tačke Yanga,
Na koji način da ne tražite odgovore, već da budete u sadašnjem trenutku i još sve ono što budete želeli da znate ili budete imali kao dilemu, rešićemo na licu mesta, sa aspekta postojanja Univerzuma i prirodnih zakona (biće to i dobro i loše i Yin i Yang, jer to je jedina istina, jedno ne isključuje drugo svidelo se to nama ili ne).

 

Istočnjački – taoistički sistem vas uči da upoznate svoju prirodu, svoj karakter i da živite u skladu sa njim, i svojim okruženjem. Upoznavanjem svoje prirode, upoznajete i svoje okruženje i svega onog što vam dolazi u Život. Negovanjem sebe na lak i jednostavan način živeći u sadašnjem trenutku dobijate rezultat = Kvalitetan i Uspešan Život.

 

Seminar se održava 22.04.2018. nedelja od 11h-19h (8 sati), pauza za ručak 30 minuta (ručak ponesite, šta god mislite da vam je dovoljno), i kratke pauze po potrebi (seminar se održava u predviđenom prostoru i tokom trajanja seminara izlazak nije dozvoljen sem iz opravdanih razloga).

 

Obezbeđeno je voće, zdrave grickalice, voda, limunada, domaći sok od aronije, kineski čaj.
Dobijate priručnik za samostalno praktikovanje.

 

Prijava je obavezna putem e-mail info@osam.rs ili SMS-a na broj 063/8393-455.

Nakon prijave dobijate instrukcije za plaćanje i instrukcije za pripremu, kao i adresu održavanja seminara..
Broj mesta je ograničen!!!

 

Seminar vodi Valentina Šljivić, osnivač i predsednik centra za psihofizički razvoj OSAM, Taičičuan i Ći Gong instruktor.

Istočnjačke tehnike za uspešan i kvalitetan život

Beograd :: 25.02.2018.