10 zakona za podizanje vibracija

21 децембра, 2021 Valentina Šljivić

1. Naučite da ćutite u trenucima najveće zabrinutosti: Duševni mir i strpljenje su vaši najbolji saveznici tokom krize. Osvajanje ovih kvaliteta deo je vaše duhovne evolucije.

2. Izbegavajte osuđivanje drugih ljudi: Vaša percepcija spoljašnjeg sveta je deo vašeg unutrašnjeg sveta. Kada govorite loše o drugima, govorite loše o sebi. Povredili ste njih i povredili ste sebe.

3. Usredsredite pažnju na stvari koje najviše volite: ono čemu se protivite nastavlja se. Ako se fokusirate na negativno, učinićete da raste. Ako se fokusirate na pozitivno, takođe ćete učiniti da raste. Sami birate?!

4. Budite mirni, nije loše boriti se, ali zapamtite da je to samo test: Plaćate stare dugove ili posledice za stare postupke. Zato udahnite, unesite ga i pustite da trči. Što više ostanete mirni i prihvatate, više ste očistili svoju karmu.

5. Imajte nade, ono što izgleda stvarno je samo loš misaoni proizvod vaše mašte. Promeni!: Misli su stvari. Stvarnost je stvorena vašim razmišljanjem i kolektivnim razmišljanjem. Promenite svoje mišljenje i promenite svoju stvarnost.

6. Oprosti, pusti i oslobodi: Možda je teško, ali je neophodno. Ova negativna osećanja su ono što održava ciklus karme. Neko treba da ga razbije, počni to da radiš!

7. Uvek govorite pozitivno: Reči takođe formiraju stvarnost, i vašu i tuđu. Pazite šta govorite, potvrdite pozitivno i birajte svaku reč veoma dobro.

8. Meditirajte najmanje dva puta dnevno (5 minuta bi bilo veoma dobar početak): Ovo je najbolji način da smirite svoj um i dođete u kontakt sa svojim duhovnim bićem.

9. Vizualizirajte prijatne situacije za vas i sve vaše voljene: Ono što postoji u vašem umu manifestovaće se u vašoj stvarnosti. Stvorite ovu stvarnost i za sebe i za svoje voljene, stvorićete sreću.

10. Dajte ljubav bez obzira šta primate: Ljubav gradi. Ljubav leči. Ljubav obnavlja. Ljubav je izbor, a ne reakcija. Dajte ljubav, bićete srećniji.

Recept je pred vama! Koliko budete vežbali toliko će delovati u vašoj realnosti.

Srećno!

Tekst pripremila: Valentina Šljivić

Naslovna fotografija: Aleksandar Šljivić

@ Copyright OSAM

Ukoliko želite da podelite tekst, molimo da navedete izvor. Kopiranje teksta ili uzimanje njegovih delova dozvoljeno je ukoliko navedete kao izvor blog centra OSAM. Hvala!