„Buđenje čoveka“ – simptomi i promene

6 марта, 2022 Valentina Šljivić
buđenje-čoveka-simptomi-promene

* Bolovi u telu *

Posebno u vratnom delu, ramenima i leđima. Listovi i podlaktice pune su težine. Ovo je rezultat intenzivnih promena na vašem DNK nivou kako se „božansko“ budi u vama.

* Unutrašnji dubok osećaj tuge *

Bez ikakvog posebnog razloga. Vi otpuštate vašu prošlost i to prouzrokuje osećanje tuge. Ovo je slično iskustvu selidbe iz kuće u kojoj ste živeli mnogo, mnogo godina u novu kuću. Koliko god želite da se krećete u novu, postoji tuga zbog ostavljanja iza sebe sećanja, energije i iskustava iz stare kuće.

* Plakanje iz čista mira *

Slično je kao osećaj tuge. Dobro je i zdravo pustiti da suze teku. To pomaže da se otpuste stare energije koje su unutar vas.

* Iznenada menjate posao ili ceo tok vaše karijere *

Kako se vi menjate, stvari oko vas će se menjati isto tako. Ne brinite sada o pronalaženju „savršenog“ posla ili karijere. Vi ste u tranziciji i promenićete nekoliko poslova pre nego što se ustalite u onom koji pogoduje vašoj strasti.

* Povlačenje iz porodičnih odnosa *

Vi ste povezani sa vašom biološkom porodicom preko starih veza. Kada izađete iz tih veza starih odnosa, oslobodićete se. Izgledaće kao da se razdvajate od vaših porodica i prijatelja. Nakon nekog perioda vremena, možda ćete razviti nov odnos sa njima ako je to odgovarajuće. Taj odnos će biti baziran na novoj energiji bez kačenja.

* Neobičan obrazac spavanja *

Vrlo je verovatno da ćete se buditi mnogih noći između 2 i 4 ujutro. Događa se mnogo rada u vama, i to često prouzrokuje da se probudite zbog „predaha„. Ako ne možete da se vratite na spavanje, ustanite i radite nešto umesto da ležite u krevetu i brinete o ljudskim stvarima.

* Intenzivni snovi *

Oni mogu uključiti snove o ratu i borbi, snove o poteri i čudovištima. Vi bukvalno otpuštate staru energiju koja je unutra, i ove energije prošlosti su često simbolizovane kao ratovi, bežanje i utvare.

* Fizička dezorijentacija *

Ponekad ćete se osećati veoma neuzemljeno. Bićete „prostorno izazvani“ sa osećanjem kao da ne možete staviti oba stopala na tlo, ili da hodate između dva sveta. Kako vaša svest prelazi u novu energiju, vaše telo ponekad ostaje iza. Provedite više vremena u prirodi da pomognete uzemljenje (usađivanje) / ukorenjivanje nove energije unutra. Možete da radite i vežbu Zagrli drvo – Zhang Zhuang.

* Više „razgovarate sa sobom“ *

Ustanovićete da pričate sa svojim „Ja“ mnogo ćešće. Iznenada ćete shvatiti da ste ćaskali sa sobom poslednjih pola sata. Postoji novi nivo komunikacije koji se događa u vašem biću, i vi doživljavate vrh ledenog brega kroz pričanje sa sobom. Konverzacije će se povećati, i postaće više fluidni, više koherentni i puni uvida. Nećete poludeti, vi se samo krećete u novoj energiji.

* Osećanje usamljenosti *

Čak i kada ste u društvu drugih. Možete se osećati usamljeni i odstranjeni od grupe. Možete osećati želju da „pobegnete“ iz grupa i gomila. Vi hodate svetim i usamljenim putem. Onoliko koliko osećanja usamljenosti mogu da vam prouzrokuju anksioznost, toliko je teško da imate odnos sa drugima u ovo vreme. Osećanja usamljenosti su takođe povezana sa činjenicom da su vaši Vodiči otišli. Oni su bili sa vama na svim vašim putovanjima u svim vašim životima. Za njih je vreme da ustuknu da biste vi mogli ispuniti vaš prostor sa vašim sopstvenim božanskim. Praznina unutra će biti ispunjena sa ljubavlju i energijom vaše sopstvene božanske svesti.

* Gubitak strasti *

Možete se osećati totalno nestrastveni, sa malo ili ništa želje da uradite bilo šta. To je u redu, i to je samo deo procesa. Iskoristite ovo vreme da „ne radite ništa“. Ne borite se sa sobom povodom ovoga, zato što će ovo proći. To je slično restartovanju kompjutera. Treba da se ugasite na kratak period da biste bili ispunjeni sofisticiranim novim softerom, ili u ovom slučaju, novom energijom.

* Duboka čežnja za kućom *

Ovo je možda najteži i najizazovniji od svih uslova. Možete iskusiti duboku i preplavljujuću želju da napustite planetu i vratite se Kući. Ovo nije „suicidno“ osećanje. Ono nije bazirano na ljutnji ili frustraciji. Vi ne želite da pravite veliku stvar od toga, ili da prouzrokujete dramu sebi ili drugima. Jednostavno postoji tihi deo vas koji želi da ide Kući. Osnovni uzrok ovoga je sasvim jednostavan. Vi ste spremni da počnete novi život dok ste još uvek u fizičkom telu. Tokom ovog procesa tranzicije, imate unutrašnje sećanje kako izgleda biti i na drugoj strani. Duhu trebate ovde da pomognete drugima da pređu u novu energiju. Njima će trebati vođstvo ljudi, baš kao što ste vi, koji su preduzeli putovanje iz stare energije u novu. Put kojim hodate upravo sada obezbeđuje iskustva koja vam omogućavaju da postanete učitelj novog božanskog ljudskog. Vaše putovanje može biti usamljeno i ne baš lagano, povremeno će biti tako, ali setite se da nikada niste sami.

Tekst pripremila: Valentina Šljivić

@ Copyright OSAM

Ukoliko želite da podelite tekst, molimo da navedete izvor. Kopiranje teksta ili uzimanje njegovih delova dozvoljeno je ukoliko navedete kao izvor blog centra OSAM. Hvala!