Godina Zemljane Svinje 2019

4 фебруара, 2019 Valentina Šljivić

Kineska godina Svinje počinje 5. Februara 2019. godine. To je godina Zemljane svinje, koja će trajati do 24. januara 2020. Svinja će nam u to vreme doneti sreću, zadovoljstvo i bogatstvo. U godini Svinje budi se naša životna radost i društvenost.

U godini Svinje je posebno u fokusu društvo. Prvenstveno je reč o zajedništvu, timskom duhu i velikodušnosti. Biće to godina puna veselja i slavlja! U godini Svinje najsrećnije biće osobe koje se društveno angažuju i čine dobro drugim ljudima i svom okruženju. Razlog za to što će godina svinje biti obeležena zajedništvom su karakterne osobine znaka svinje u kineskom horoskopu – ona je vesela, živahna, tolerantna, velikodušna i uvek je dobre volje. Voli da se zabavlja, rado deli i ne razlikuje „moje i tvoje“ – zbog toga je automatski dobrodošla u drugim kućama, a i drugi ljudi se dobro osećaju kod nje.

U godini Svinje je više reč o duhovnom bogatstvu, a ne materijalnom. Ponekad se prema novcu ponaša opuštenije nego što bi to trebalo. Što poručuje, držite finansije pod kontrolom. Finansijski uspeh je svakako zagarantovan, jer to godina svinje automatski donosi sa sobom.

Imajući u vidu da je godina Svinje poslednja u nizu, važno je zaokružiti poslovne i privatne aktivnosti.

Tokom ovog perioda, idealno bi bilo investirati u nekretnine i hartije od vrednosti. Generalno gledano, sve se vrti oko finansija i poslovnih uspeha. Takođe, osobe koje vam unose napetost i nervozu valjalo bi udaljiti od sebe baš kao i nekvalitetne ljubavne odnose.

Ulaganje u sopstveni biznis biće pravi pogodak, naročito ukoliko je u sferi poljoprivrede. Takođe, 2019. godina dobra je za osnivanje porodice.

Kako bi naredni ciklus počeo baš kao što želimo, neophodno je napraviti planove. Čak i one koji se tiču rekreacije odnosno zdravog načina života. Kinezi savetuju da vežbanje duha i tela mora biti nastavljeno i tokom 2019. godine kako bi postigli očekivani unutrašnji balans.

Crveno-bele odevne kombinacije će ove godine biti popularne u modnom svetu zbog simbolike koju nose. Crvena je boja uspeha, dok bela boja donosi harmoniju i spokoj.

Potrudite se da izbegnete usamljenost i izolovanje od društva, pa se umesto toka okružite ljudima koje volite, a koji su vam verni i odani i raduju se vašim uspesima. Pokušajte da budete što aktivniji, kako biste iskoristili sve mogućnosti koje će sledeća godina doneti sa sobom, uz izbalansiranu energiju i celokupno stanje vašeg života.

Ova godina biće posebno vesela ljudima koji su rođeni u godini svinje

(1923. , 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007.).

Srećna vam godina Svinje!