event besplatan ćigong hiling 04.06.2023.

Besplatan Ćigong hiling - online
04.06.2023. nedelja u 21h

 

Prijavite se popunjavanjem kontakt forme u nastavku i rezervišite svoje mesto za Besplatan Ćigong hiling - online koji se održava putem Zoom aplikacije 04.06.2023. nedelja u 21h.

 

  Odlučila sam da organizujem i sledećeg meseca besplatan Ćigong hiling. Vašom zainteresovanošću i mnogobrojinim učešćem pokazalo se da je mnogima potrebno obnavljanje, balansiranje, harmonizovanje životne energije. Ćigong hiling možemo da praktikujemo svaki dan ili kada smatramo da nam je potrebno.

  Ćigong hiling je energetska tehnika koja se bazira na informaciji koju prosleđujemo umom, svesnom namerom i utičemo na naše mentalno, fizičko i emotivno stanje. Ćigong je drevna tehnika koja je nastala u dalekoj Kini. Hiling je moderna reč, engleskog porekla. Isceljenje ili ozdravljenje je reč koju možemo da nađemo u srpskom jeziku. Ćigong hiling tehniku možemo prevesti: „Dostignuće ozdravljenja putem energije“.

  Snaga naših misli koju kreiramo ne utiče samo na naše ći polje, već i na kolektivno polje energije društva u kome živimo.
  Našom svesnom namerom i informacijom koju kreiramo u Ći Polju možemo doprineti da se strah, strepnja i zebnja ublaži, čak otkloni i da osnažimo svoje energetsko polje, a samim tim i energetsko polje društva u kome živimo.

  Da, nekome od vas je sigurno sve u vezi Ćigong-a teško razumeti.
  Ali nije potrebno uvek samo razumeti, već osetiti i doživeti. Razumevanje traži vreme provedeno u razmišljanju i promišljanju. Ćigong je važno praktikovati.

  Ćigong hiling može da pomogne svakome od vas, ako osećate da vam pomoć treba. Ako osećate da vam treba podrška dobronamernih ljudi i zdravih energija.

  Besplatno je za sve, ali je prijava obavezna putem sajta kako bi se cela organizacija događaja zaštitila.

  Besplatan ćigong hiling zakazujem za nedelju 04.06.2023. u 20h putem zoom aplikacije.

  Valentina Šljivić

  Predsednica Centra OSAM

  Taičičuan i Ćigong instruktorka

  Terapeutkinja medicinskog ćigonga

   

  Prijavite se popunjavanjem polja u nastavku i rezervišite svoje mesto za Besplatan Ćigong hiling - online koji se održava putem Zoom aplikacije 04.06.2023. nedelja u 21h. Nakon toga dobićete email sa linkom za pristup Besplatnom Ćigong hilingu.

   

   @ Copyright OSAM 2023

   Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti.
   Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!