radionica-zagrli-drvo-maj-2023

Online radionica
Zagrli drvo - Zhan Zhuang - Stojeća meditacija

 

Prijavite se popunjavanjem kontakt forme u nastavku i rezervišite svoje mesto za online radionicu Zagrli drvo - Zhan Zhuang - Stojeća meditacija #19 koja se održava 04.06.2023. nedelja u 11h putem Zoom-a.

 

  Ono što postoji kroz samog sebe zove se put ~ Tao Lao Ce
   

  Potreba za zagrljajem se javlja još od malih nogu. Ne samo grleći jedni druge, već grleći samog sebe. Grljenjem razvijamo osećaj sigurnosti i stabilnosti. Grljenje je najlekovitiji osećaj za čoveka.
  Ukorenjivanjem kroz poziciju Zagrli drvo ili tačnije stoj kao drvo dostižemo maksimalno uravnoteženje na svim nivoima.

   
  Zadovoljstvo mi je da vas sprovedem kroz proces osnaživanja na sva tri nivoa.
   
   

  Pozicija Zhan Zhuang ~ Zagrli drvo ima izrazito lekovito dejstvo na organizam čoveka i služi kao preventivna vežba u očuvanja zdravlja na fizičkom, mentalnom i emotivnom a vodi ka duhovnom razvoju bića.
   
  • Kroz fizički proces učite kako da pravilno držite poziciju zagrli drvo što uključuje nameštanje kičmenog stuba, položaj glave, kukova, karlice, stopala, uzemljenje, razvijanje snage u mišićima, jačanju tetiva. 

  • Kroz mentalni proces učite kako da posmatrate svoje telo i usmeravate svesnu nameru u cilju opuštanja i relaksacije što pospešuje nesmetano kretanje Ćija (životne energije). 

  • Kroz emotivni proces učite kako da se oslobodite teskobe, očekivanja, stresa i svega onoga što vas tišti, što vam smeta i ne treba u vašem telu i vašim organima.
   
   

  Istorija:
   
  Zagrli drvo ili stojeća meditacija ~Zhan Zhuang je drevna istočnjačka tehnika o kojoj ima malo pisanih informacija. Kao vežba se počela koristiti najviše u manastiru Šaolin još za vreme dinastije Čing ili Tang. Postoje i zapisi u kanonu Žutog cara gde se pozicija zagrli drvo koristi u terapeutske svrhe te je danas praktikuju milioni ljudi širom sveta pojedinačno ili kao deo vežbe Ćigong i Taičičuan.
   

   
  Radionica se održava 04.06.2023. od 11h putem Zoom aplikacije.
   

   
  Molim Vas da imate spremnu Zoom aplikaciju na svom kompjuteru ili telefonu kako biste mogli na vreme da pristupite radionici sa linkom koji ćete dobiti na mejl.
  Zoom aplikacija je besplatna i jednostavna za instalaciju.
   
  Radionica je korisna i primenjiva u svim starosnim dobima, za oba pola. Nije neophodno da radite bilo koju veštinu da biste primenjivali vežbu Zagrli drvo.
   

  Rezultat praktikovanja vežbe Zagrli drvo vam omogućava:

   

  - Bolju koncentraciju
  - Cirkulaciju
  - Eliminaciju patogena
  - Savršen imuni sistem
  - Balansiran rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem
  - Širu svest o sebi i dešavanjima oko sebe
  - Razvoj unutrašnje pažnje
  - Bolje rezultate u svakodnevnom životu
  - Ne mogu se pretvara u Mogu, Prepreka u Izazov
   
   

  Kotizacija za učešće na radionici iznosi 2.400 RSD (odnosno 20 EUR za inostrane uplate).
   
   

  PAKETI

  SVE TRI RADIONICE:

  1. Osmehom do lepote unutrašnjosti #18 - nedelja 21.05.2023. u 11h
  2. Prirodno disanje - kretanje Ćija I i II nivo #50 - nedelja 28.05.2023. u 10h
  3. Zagrli drvo - Zhan Zhuang - Stojeća meditacija #19 - nedelja 04.06.2023. u 11h

  Ukupna kotizacija za sve 3 radionice iznosi 9.800 RSD (85 EUR za inostrane uplate). Za uplatu svih radionica do 19.05.2023 kotizacija je 8.000 RSD (70 EUR za inostrane uplate).
   

  PAKETI 2 RADIONICE:

  1. Osmehom do lepote unutrašnjosti + Prirodno disanje - kretanje Ćija = redovna kotizacija 7.400 RSD (65 EUR za inostrane uplate). Za uplatu do 19.05.2023. ukupna kotizacija iznosi 6.000 RSD (50 EUR za inostrane uplate).

  2. Osmehom do lepote unutrašnjosti + Zagrli drvo - Zhan Zhuang - Stojeća meditacija = redovna kotizacija 4.800 RSD (40 EUR za inostrane uplate). Za uplatu do 19.05.2023. ukupna kotizacija iznosi 4.000 RSD (35 EUR za inostrane uplate).

  3. Zagrli drvo - Zhan Zhuang - Stojeća meditacija + Prirodno disanje - kretanje Ćija = redovna kotizacija 7.400 RSD (65 EUR za inostrane uplate). Za uplatu do 25.05.2023. ukupna kotizacija iznosi 6.000 RSD (50 EUR za inostrane uplate).

   

  Kome je namenjena radionica?

  Da biste učestvovali u radionici ne postoje predispozicije niti ograničenja, sem za trudnice koje ne mogu da pohađaju radionicu. Ukoliko imate interesovanja i želje da ojačate svoje telo, umirite um i regenerišete telo i duh onda je ovo prava radionica za Vas!
   
   

  Prijava obavezna popunjavanjem formulara u nastavku ili putem e-mail: radionice@osam.rs


    

   putem koje ćete dobiti informaciju o načinu plaćanja. Nakon uplate dobijate ID broj zoom sastanka (link) kao i pripremne instrukcije za radionicu.
   Obavezno naglasite: Radionica Zagrli drvo
    

   Broj učesnika je ograničen mogućnostima Zoom aplikacije.
    

   @ 2023 Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti.
   Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!