seminar-beskonačnost-kruga-centar-osam-2023

Seminar

“Snaga i moć Ćija #8 - Beskonačnost kruga"

SEMINAR Taičičuana & Ćigonga “Snaga i moć Ćija #8 – Beskonačnost kruga

održaće se u Sopotnici u periodu od 11.06. – 19. 06.2023. (8 punih pansiona – 8 dana).

 

SOPOTNICA je udaljena oko 276 km od Beograda (oko 5 sati vožnje). Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na planini Jadovnik.

Ova planina neveselog imena u sebi krije brojne zanimljivosti: vodopadi, netaknuta priroda, stoletne bukve, stare vodenice i izvrsna hrana samo su neki od razloga da odvojite nekoliko dana i posvetite ih istraživanju ovog skrivenog kutka naše zemlje.

Sopotnica je zapravo malo selo, koje je dospelo u žižu turizma zbog svojih vodopada. Međutim, osim Sopotnice, planina Jadovnik krije i druga interesantna mesta koja vredi obići i istražiti.

 

ODLAZAK - POVRATAK

Predviđen je dolazak u Sopotnicu 11.06. 2023. nedelja u 18h, raspremanje po sobama i večera u 19h ili 20h upoznavanje sa rasporedom i razgovor. Svakodnevne aktivnosti počinju u 7h i završavaju se do 21h ili 22 h po rasporedu i dinamici sa pauzama i odmorom u zavisnosti od formirane grupe. Odlazak iz Sopotnice planiran je 19.06.2023. ponedeljak posle doručka i pakovanja najkasnije do 13h. Ručak će nam biti spremljen kao lunch paket.
 

DOBROBITI - BENEFITI

Boravkom u Sopotnici imamo mogućnost kolektovanja Ćija iz prirodnog okruženja. Praktikovanjem Ćigonga & Taičičuana u okruženju bukvi starih preko 500 godina, gde nam je muzika žubor vode i cvrkut ptica. Bistrina izvorske vode kojom se kupamo i koju pijemo daje nam čiste informacije iz prirode za naše ćelije i organe, organska neprskana domaća hrana,
100 % čist vazduh na nadmorskoj visini od 1100 metara, mir, tišina, netaknuta priroda
 

IMUNI SISTEM

Cilj seminara pored vežbanja veština kojima negujemo život, je i boravak pored vode u okruženju punom negativnih jona koji poboljšava kvalitet naše krvi najvažnije za čovekovo dobro stanje organizma i imunog sistema.
Lekari posebno preporučuju boravak na visinama preko 1000 metara kako bismo na efikasan način dodatno popravili stanje krvne slike organizma.
 

GRUPA

Odlazimo kao grupa. Ponašamo se kao grupa. Poštujemo svakog pojedinca u grupi, kao i onog ko stoji na čelu grupe. Poštujemo plan rada i program, poštujemo satnicu. Vodimo računa o prirodi i ophođenju prema njoj.
Minimalno korišćenje interneta i društvenih mreža (iako ima Wi-fi).
 

* Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od Vas. *

 

OKVIRAN RASPORED

 
ĆIGONG - QIGONG prepodne dva sata – vežbe za podizanje životne energije, snage tela i uma.
TAIČIČUAN / TAIJIQUAN popodne do dva sata. Usavršavanje formi koje učesnici seminara poznaju. Za početnike osnove Taičičuana.
PREDAVANJA na teme taičičuana i ćigonga i negovanja života.
AKUPRESURA
ĆIGONG HILING
• Razgovori, šetnje…..1 dan u toku seminara će biti pauza za šetnje ili odmaranje….šta god procenite da je za Vas najbolje….

 
IZUZECI: U dogovoru sa instruktorom mogući su ustupci u skladu sa ograničenjima u izvođenju vežbi, kondicijom i drugim opravdanim okolnostima učesnika seminara.
Moguće je prisustvovanje jednom treningu u toku dana što ne umanjuje cenu paketa seminara.
 
 

*Beskonačnost kruga*

se odnosi na naše individualno postojanje i mogućnost razvoja kroz vežbanje ćigonga i taičičuana. Svakim završenim ciklusom započinjemo novi kroz koji rastemo i razvijamo se na fizičkom, mentalnom i emotivnom nivou. Krug, lopta, kretanje… u beskonačnosti ustvari neograničenosti ….
Upoznavanjem sebe kroz krugove života, upoznajemo ceo svet.
 
 

“Snaga i Moć Ćija – Beskonačnost kruga”, Sopotnica, od 11.06.-19.06.2023.

 

HRANA

domaća 100% vegeterijanska ili tradicionalna, sva tri obroka spremljena u domaćinstvu Janjušević

SMEŠTAJ

Planinarski dom, velike sobe, po dve osobe u sobi (mogućnost doplate da budete sami u sobi)

PREVOZ

privatnim kolima, mini bus sa grupom ili kako vi izaberete za sebe (nije uračunat u cenu seminara)

CENA SEMINARA

57.600 rsd po osobi (8 dana, sve uključeno, treninzi, vežbe + predavanja + soba+sva 3 obroka+dodatni prostor za odmor i sve aktivnosti tokom trejanja seminara)

 

VALENTINA ŠLJIVIĆ

vaša instruktorka Taičičuana i Ćigonga; terapeutkinja medicinskog ćigonga
 
 
Da biste dobili još detaljnih informacija kao i o detaljnim koracima koji predstoje u realizaciji rezervacije mesta za seminar, pošaljite upit:
 

     
     

    @ Copyright OSAM 2023

    Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti.
    Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!