Sopotnica jun 2022 za cover

Seminar

“Snaga i moć Ćija #7 - Drvo života"

SEMINAR Taičičuana & Ćigonga “Snaga i moć Ćija #7 – Drvo života” održaće se u Sopotnici u periodu od 01.06. – 09.06.2022. (8 punih pansiona – 8 dana).
 

SOPOTNICA je udaljena oko 276 km od Beograda (oko 5 sati vožnje). Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na planini Jadovnik.

Ova planina neveselog imena u sebi krije brojne zanimljivosti: vodopadi, netaknuta priroda, stoletne bukve, stare vodenice i izvrsna hrana samo su neki od razloga da odvojite nekoliko dana i posvetite ih istraživanju ovog skrivenog kutka naše zemlje.
Sopotnica je zapravo malo selo, koje je dospelo u žižu turizma zbog svojih vodopada. Međutim, osim Sopotnice, planina Jadovnik krije i druga interesantna mesta koja vredi obići i istražiti.

 

ODLAZAK - POVRATAK

Predviđen je dolazak u Sopotnicu 01.06.2022. sreda u 18h, raspremanje po sobama i večera u 19h ili 20h upoznavanje sa rasporedom i razgovor. Svakodnevne aktivnosti počinju u 7h i završavaju se do 21h ili 22 h po rasporedu i dinamici sa pauzama i odmorom u zavisnosti od formirane grupe. Odlazak iz Sopotnice planiran je 09.06.2022. četvrtak posle doručka i pakovanja najkasnije do 13h. Ručak će nam biti spremljen kao lunch paket.

 

BENEFITI - DOBROBITI

Boravkom u Sopotnici imamo mogućnost kolektovanja Ćija iz prirodnog okruženja. Praktikovanjem Ćigonga & Taičičuana u okruženju bukvi starih preko 500 godina, gde nam je muzika žubor vode i cvrkut ptica. Bistrina izvorske vode kojom se kupamo i koju pijemo daje nam čiste informacije iz prirode za naše ćelije i organe, organska neprskana domaća hrana, 100 % čist vazduh na nadmorskoj visini od 1100 metara, mir, tišina, netaknuta priroda.
 

IMUNI SISTEM

Cilj ovog seminara pored vežbanja veština kojima negujemo život, je i boravak pored vode u okruženju punom negativnih jona koji poboljšava kvalitet naše krvi najvažnije za čovekovo dobro stanje organizma i imunog sistema.
Lekari posebno preporučuju boravak na visinama preko 1000 metara kako bismo na efikasan način dodatno popravili stanje krvne slike organizma.
 

GRUPA

Odlazimo kao grupa. Ponašamo se kao grupa. Poštujemo svakog pojedinca u grupi, kao i onog ko stoji na čelu grupe. Poštujemo plan rada i program, poštujemo satnicu. Vodimo računa o prirodi i ophođenju prema njoj.
Minimalno korišćenje interneta i društvenih mreža (iako ima Wi-fi).

 
* Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od Vas. *
 
 

OKVIRAN RASPORED

 
ĆIGONG - QIGONG prepodne 2 sata – vežbe za podizanje životne energije, snage tela i uma.
Vežba Bagua sa drvećem
TAIČIČUAN / TAIJIQUAN popodne dva sata, možda i više. Forma 16 pokreta izvođenje uz dah i svest za napredne učenike. Početnici učenje pokreta i forme.
PREDAVANJA na teme taičičuana i ćigonga
AKUPRESURA
TAIČIMAČ – opciono za vežbače koji su završili formu mača
Razgovori, šetnje…..1 dan u toku seminara će biti pauza za šetnje ili odmaranje….šta god procenite da je za Vas najbolje….
 
IZUZECI: U dogovoru sa instruktorom mogući su ustupci u skladu sa ograničenjima u izvođenju vežbi, kondicijom i drugim opravdanim okolnostima učesnika seminara.
Moguće je prisustvovanje jednom treningu u toku dana što ne umanjuje cenu paketa seminara.

 

"Izvor mog Ćija je nepresušan tako da cilj za mene jeste da spojim nespojivo i kreiram jedinstvo i snagu za sve nas!"


Potrudiću se da spoznate da smo „DRVO ŽIVOTA“ mi, da smo snažni i jaki, da se u nama i oko nas stalno smenjuje YIN & YANG, da sazrevamo i rastemo kroz cikluse postojanja i da svakim ciklusom ostavljamo dublji koren u Ći Polju kako na fizičkom tako i na duhovnom nivou.
 

Pokušaću da spoznate kako se sve dešava za VAŠE dobro čak i onda kada ni najmanje ne izgleda tako!!!
 
 

“Snaga i Moć Ćija #7 – Drvo života”, Sopotnica, od 01.06.-09.06.2022.

 

Da li ste spremni?! Moj osećaj je da svaki put kada organizujem temu seminara ponovo se rađam na jedan nov, poseban, drugačiji, čistiji, jasniji, jednostavniji, potpuno drugačiji način.

Hvala Vama na inspiraciji i veštinama na podršci i snazi koju mi daju.

Sa Vama sam 24 sata tokom 8 dana i stojim vam na raspolaganju!!!

Pravila će postojati, zato što smo svesna bića!
 
 

VALENTINA ŠLJIVIĆ,

vaš sam instruktor Taičičuana i Ćigonga na seminaru. Nosilac sam nekoliko medalja u kategoriji Taičičuana i Taičimača. Učitelj sam Ćigonga i mentor negovanja života u centru “Osam”.
I dalje učim kroz veštine i usavršavam se kod renomiranih učitelja kineskih veština.
Taj put traje već 22 godine.
Više o meni i radu centra OSAM možete pogledati na:

www.osam.rs

Instagram stranica Centar OSAM
Facebook stranica Valentina Šljivić
Facebook stranica OSAM - centar za psihofizički razvoj čoveka
Facebook stranica Taijiquan OSAM Beograd
Facebook stranica Qi Gong OSAM Beograd
YouTube kanal Valentina Šljivić
YouTube kanal Centar OSAM

 
Da biste dobili još informacija u vezi cene, smeštaja i prevoza kao i daljim koracima koji predstoje, pošaljite upit na mejl adresu:
info@osam.rs ili osam8eight@gmail.com

@ Copyright OSAM 2022

Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti.
Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!