plakat-istočnjačke-tehnike

Seminar

Istočnjačke tehnike za Uspešan i Kvalitetan život

 

Kako istočnjačke tehnike mogu da vam donesu mir, blagostanje i savršenu ravnotežu koja vas dovodi do Uspešnog i Kvalitetnog života?

 

Svaki čovek teži balansu. Ukoliko smo uravnoteženi, sagledavamo životne situacije realno onakve kakve one zaista jesu u datom trenutku. Ukoliko uspemo da sagledamo svaku životnu situaciju u Miru. Vidimo šta je tu dobro za nas.

 

Ako svaku situaciju posmatramo tako da gledamo šta je dobro za nas onda osećamo da vodimo Kvalitetan život, zadovoljni smo. Ako smo zadovoljni svojim životom, onda nam sve akcije koje preduzimamo idu od ruke i sve naše namere se ostvaruju. Svako ostvarenje naših svesnih namera (željenih radnji) dovodi nas do Realnog Uspeha, osećamo se Uspešni, vodimo Uspešan, Kvalitetan i Potpun život.

 

Da li je ovaj seminar za vas?

Da li vam je sve navedeno poznato? Da li želite da naučite jednostavne životne tehnike koje se primenjuju već hiljadama godina na Istoku? Tehnike koje su primenjive u svakodnevnom životu i u svim oblastima, ličnom, porodičnom, poslovnom okruženju, za koje vam ne treba puno vremena.

 

Šta ćete naučiti na seminaru?

Seminar Vam omogućava da naučite savršenu istočnjačku tehniku energetskog besmrtnog disanja (abdominalno disanje, obrnuto abdominalno disanje, disanje putem meridijana, mikrokosmičko i makrokosmičko disanje), vežbu mirovanja – nedelanja, vežbe ukorenjivanja (Wu Vei, Zhan Zhuang), pravilnog držanja kičme, pravilnog hodanja, tehniku usmeravanja svesne namere, tehniku smirivanja srca i uma kao i tehniku balansiranja energije u telu, zatim Unutrašnje osmehivanje (osmehivanje organima, endokrinom sistemu, nervnom sistemu, kičmenom stubu, transformaciju emocija), sve navedeno Vas dovodi do potpune ravnoteže.

Važno je da naučite: "Kako da sve navedeno primenite u svakodnevnom Životu i Radu?"

Kako ove tehnike mogu da Vam pomognu da se oslobodite emocije koja Vas sprečava da Uspete i živite Životom koji želite? Koja je to emocija?
STRAH je jedina emocija koja Vas koči i nedozvoljava Vam da Uspete i živite život po svojoj meri.

Razgovaraćemo o strahu.

 

Dobićete odgovore na mnoga pitanja...

  • Na koji način možete da propuštate verbalne napade različitih osoba iz vašeg okruženja
  • Na koji način možete da pratite tok dešavanja i da budete Svesni istog
  • Kako da se ne vežete za situacije i sagledavate iste na više načina- sa tačke Yina i sa tačke Yanga,
  • Na koji način da ne tražite odgovore, već da budete u sadašnjem trenutku
  • I još sve ono što budete želeli da znate ili budete imali kao dilemu, rešićemo na licu mesta, sa aspekta postojanja Univerzuma i prirodnih zakona (biće to i dobro i loše i Yin i Yang, jer to je jedina istina, jedno ne isključuje drugo svidelo se to nama ili ne).

Upoznajte sebe

Istočnjački – taoistički sistem vas uči da upoznate svoju prirodu, svoj karakter i da živite u skladu sa njim, i svojim okruženjem. Upoznavanjem svoje prirode, upoznajete i svoje okruženje i svega onog što vam dolazi u Život. Negovanjem sebe na lak i jednostavan način živeći u sadašnjem trenutku dobijate rezultat = Kvalitetan i Uspešan Život.

Dobijate priručnik za samostalno praktikovanje.

 

Kada se održava seminar?

Informacije o datumu održavanja seminara Istočnjačke tehnike za Uspešan i Kvalitetan život možete dobiti putem e-mail info@osam.rs ili SMS-a na broj 063/8393-455.

 

Seminar vodi Valentina Šljivić, osnivač i predsednik Centra za psihofizički razvoj OSAM, Taičičuan i Ći Gong instruktor.

radionica-istočnjačke-tehnike
radionica-istočnjačke-tehnike-2
radionica-istočnjačke-tehnike-3
radionica-istočnjačke-tehnike-4
28168082_807535152764181_2825070528423622031_n