seminar-taičičuan-ćigong-put-transformacije-sopotnica-septembar-2021

Seminar “Snaga i moć Ćija #6”

Put transformacije

Seminar Taičičuana i Ćigonga “Snaga i moć Ćija #6 - Put Transformacije” održaće se u Sopotnici u periodu od 19.09. – 27. 09. 2021.
8 punih pansiona – 8 dana na putu Transformacije kroz veštine Taičičuan & Ćigong u organizaciji centra za psihofizički razvoj “OSAM”.

Imamo sjajnu priliku kolektovanja Ćija iz prirodnog okruženja praktikovanjem Ćigonga & Taičičuana u okruženju bukvi starih preko 500 godina, gde nam je muzika žubor vode i cvrkut ptica. Bistrina izvorske vode kojom se kupamo i koju pijemo daje nam čiste informacije iz prirode za naše ćelije i organe, organska neprskana domaća hrana, 100 % čist vazduh na nadmorskoj visini od 1100 metara, mir, tišina, netaknuta priroda.

Maksimalno vežbanje Ćigonga i Taičičuana, druženje, udisanje svežeg vazduha, opuštanje i uživanje daje rezultat = Negovanje života.

 

TEMA SEMINARA

Tema seminara je “Snaga i Moć Ćija #6 – Put Transformacije”.

 
Dobrodošli na Put Transformacije kroz lakoću, promenu, cikluse razvoja svesti, lepote pokreta, mira u duši, razigranosti i prihvatanja.
Izvor mog Ćija je nepresušan tako da cilj za mene jeste da spojim nespojivo i kreiram jedinstvo i snagu za sve nas! Kao i da spoznate da „Promena - transformacija“ u svima nama postoji i da se stalno smenjuje YIN & YANG, kao i da spoznate kako ustvari energije uvek rade za VAS, za VAŠE dobro!!!

Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od Vas.

Okviran raspored

• Ćigong prepodne 2 sata – vežbe za podizanje životne energije, snage tela i uma.
• Taičičuan popodne dva sata, možda i više. Forma 16 pokreta izvođenje uz dah i svest za napredne učenike. Početnici učenje pokreta i forme.
• Predavanja na teme taičičuana i ćigonga
Vaš instruktor i vodič putem veština Taičičuana & Ćigonga, Valentina Šljivić

 

GDE SE ODRŽAVA SEMINAR?

Sopotnica je udaljena oko 276 km od Beograda (oko 5 sati vožnje). Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na planini Jadovnik.

Ova planina neveselog imena u sebi krije brojne zanimljivosti: vodopadi, netaknuta priroda, stoletne bukve, stare vodenice i izvrsna hrana samo su neki od razloga da odvojite nekoliko dana i posvetite ih istraživanju ovog skrivenog kutka naše zemlje.

Sopotnica je zapravo malo selo, koje je dospelo u žižu turizma zbog svojih vodopada. Međutim, osim Sopotnice, planina Jadovnik krije i druga interesantna mesta koja vredi obići i istražiti.

 

PLAN ODLASKA

Predviđen je dolazak u Sopotnicu 19.09.2021 nedelja u 18h, raspremanje po sobama i večera u 20h, upoznavanje sa rasporedom i razgovor. Svakodnevne aktivnosti počinju u 7h i završavaju se do 21h po rasporedu i dinamici sa pauzama i odmorom.. Odlazak iz Sopotnice planiran je 27.09.2021 ponedeljak posle doručka.

Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od Vas.

 

SMEŠTAJ

Smešteni smo u domaćinstvima u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, planinarskog tipa, čista posteljina, voda za tuširanje sa izvora.

 

HRANA

Vegeterijanska (sve domaće) i tradicionalna (sve domaće) doručak, ručak i večera.
Veganska ishrana je u opciji ukoliko ste spremni da budete skromni i prilagodljivi namirnicama koje poseduje domaćinstvo. Domaćice svima izlaze u susret.

Svi koji se budu prijavili dobiće spisak preporuke šta poneti.

 

INFORMACIJE O CENI I DETALJIMA SEMINARA MOŽETE DOBITI NA UPIT putem mejla: info@osam.rs, osam8eight@gmail.com ili putem broja 063/83 93 455 SMS / Viber / WhatsApp / Telegram ili u inbox Messenger / Instagram.

 

NAPOMENA: Organizator i instruktor ne preuzima odgovornost za vaše zdravstveno stanje.

 

PREPORUKA

Seminar je namenjen svima, međutim samo ukoliko volite prirodu, volite da vežbate, volite da slušate tišinu, volite da gledate u daljinu, volite komunikaciju sa ljudima koji tragaju za ličnom istinom, volite da razmenjujete "neobično-obične" životne priče, težite ka svesnosti, težite ka upoznavanju sebe...onda je ovo pravi seminar za Vas.

 

Dobro došli!!!

 

Seminar vodi: Valentina Šljivić Taičičuan & Ćigong instruktor, osnivač i predsednik centra za psihofizički razvoj "OSAM"

 

www.osam.rs

OSAM - centar za psihofizički razvoj čoveka
Taijiquan OSAM Beograd
Qi Gong OSAM Beograd
Qi ~ životna energija ~ Ći

sopotnica-vodopadi-centar-osam
sopotnica-vodopadi-centar-osam-2
sopotnica-seminar-centar-osam-2
sopotnica-seminar-centar-osam-3

@ 2021 Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti. Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!

  •   
  •