centar-osam-seminar-taicicuana-i-cigonga-putem-cija-suncana-reka-mart2021

Seminar Taičičuana & Ćigonga “Putem Ćija"

Seminar Taičičuana & Ćigonga “Putem Ćija” održaće se u Etno selu “Sunčana reka” – Banja Koviljača u periodu od 25.03. – 28. 03. 2021 (3 dana – 3 puna pansiona).

 

CILJ SEMINARA

Cilj seminara "Putem Ćija" je osvešćivanje energetskog kapaciteta koji posedujemo i koji možemo da uvećamo praktikujući veštine Taičičuan-a i Ćigong-a.
Osvešćivanjem trenutka u kome se nalazimo, snagom uma i tela kojom trenutno raspolažemo, u težnji da dosegnemo više, zdravije, tečnije, laganije, pouzdanije, srećnije i ispunjenije stanje svesti, snage tela i čistote duha.
U tome će nam dodatno pomoći prisustvo energije reke Drine, pored koje ćemo vežbati i imati priliku da je tokom sva 3 dana posmatramo, osetimo i kroz nju da propustimo i otpustimo sve što nam smeta, ne treba ili nas blokira na našem putu Ćija.
“Put Ćija” je put naše energije, potrebno je da osvestimo istu, koristimo ći za dobro nas samih. Ći nam je potreban da bismo negovali sebe i ljude sa kojima smo okruženi u svakodnevnom životu.

 

DA LI JE OVO SEMINAR ZA VAS?

Seminar Taičičuana & Ćigonga – Putem Ćija je namenjen svima, svima koji volite prirodu, volite da vežbate, volite da gledate u daljinu, volite komunikaciju sa ljudima koji tragaju za ličnom istinom, volite da razmenjujete "neobično-obične" životne priče, težite ka svesnosti, težite ka upoznavanju sebe, težite za novim znanjima, onda je ovo pravi seminar za Vas.

Dobro došli!!!

Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od Vas.
Važe pravila poštovanja rada u grupi.

 

OKVIRAN PROGRAM SEMINARA:

  • Ćigong vežbe prepodne 1,5 - 2 sata
  • Taičičuan popodne dva sata (forma 10 - za početnike), forma 24 i 42 za napredne učenike
  • Taijimač 42 samo za članove kluba OSAM koji uče mač
  • Ćigong healing - 1 sat opciono u zavisnosti od rasporeda

  

U slučaju kiše obezbeđen je prostor za vežbu i ostale aktivnosti (tokom dana seminara najavljeno je sunčano vreme sa temperaturom do 20 stepeni).
Detaljan raspored kao i plan i program rada dobićete nekoliko dana pre odlaska na seminar.

Gde se održava seminar?

Etno selo “Sunčana Reka” nalazi se na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u Banji Koviljači, na površini od 7hektara.
Etno selo “Sunčana Reka” pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju.

 

Smeštaj

Smešteni smo u drvenim kućicama i kućicama građenim od cigala u dvokrevetnim sobama, svaka ima svoje kupatilo, ukoliko ima takvih zahteva, imamo i velike trokrevetne sobe, veoma lepo uređene sa kupatilima u svakoj sobi i obezbeđenim grejanjem.

 

Ishrana

Vegeterijanska, mogućnost adaptacije i za vegane i tradicionalna kuhinja - doručak, ručak i večera. ES “Sunčana Reka” poznata po dobroj i kvalitetnoj domaćinskoj hrani.
Potrebno je da se opredelite za koju ste vrstu kuhinje.

 

Napomena: Organizator i instruktor ne preuzima odgovornost za vaše zdravstveno stanje.

PREPORUKA: Minimalno korišćenje interneta i društvenih mreža, iako ima Wi-fi, za sve one koji budu imali potrebu da završavaju svoje hitne poslove.

Dobrodošli!!!

Seminar vodi: Valentina Šljivić Taičičuan & Ćigong instruktor, osnivač i predsednik centra za psihofizički razvoj "OSAM"

 

www.osam.rs

OSAM - centar za psihofizički razvoj čoveka
Taijiquan OSAM Beograd
Qi Gong OSAM Beograd
Qi ~ životna energija ~ Ći

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Pozovite 063/83-93-455 (SMS, WhatsApp, Viber, Telegram) ili pošaljite email na info@osam.rs.

@ 2020 Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti. Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!