centar-osam-seminar-taicicuana-i-cigonga-u-vrtlogu-cija-suncana-reka

Seminar Taičičuana & Ćigonga “U Vrtlogu Ćija"

Seminar Taičičuana & Ćigonga “U Vrtlogu Ćija” održaće se u Etno selu “Sunčana reka” – Banja Koviljača u periodu od 05.11. – 08. 11. 2020 (3 dana – 3 puna pansiona).

 

CILJ SEMINARA

Cilj seminara "U Vrtlogu Ćija" je totalna relaksacija & opuštanje Uma, Tela i Duha kao i težnja našeg bića da dostignemo svoj pun energetski potencijal rasterećeni svakodnevice. Da osetimo svoj lični prostor, svoje energetsko polje i pokušamo da se oslobodimo svojih ograničenja. U tome će nam dodatno pomoći prisustvo energije reke Drine, pored koje ćemo vežbati i imati priliku da je tokom sva 3 dana posmatramo, kao i da pokušamo da implementiramo osećaj lakoće, kretanja, mirnoće, a opet snage, postojanosti i beskonačnosti.


Naši vrtlozi su prostor svesti i ograničenja koja nas sputavaju i omogućavaju nam da ostvarimo svoj pun potencijal.

 

DA LI JE OVO SEMINAR ZA VAS?

Seminar Taičičuana & Ćigonga je namenjen svima, svima koji volite prirodu, volite da vežbate, volite da gledate u daljinu, volite komunikaciju sa ljudima koji tragaju za ličnom istinom, volite da razmenjujete "neobično-obične" životne priče, težite ka svesnosti, težite ka upoznavanju sebe, težite za novim znanjima, onda je ovo pravi seminar za Vas. Dobrodošli!!!

Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od Vas.

 

OKVIRAN PROGRAM SEMINARA:

  • Ćigong vežbe prepodne 1,5 sat
  • Taičičuan popodne dva sata (forma 10 - za početnike), forma 42 za napredne učenike
  • Taijimač 42 samo za članove kluba OSAM koji uče mač
  • Ćigong healing - 1 sat opciono u zavisnosti od rasporeda

    

 

U slučaju kiše obezbeđen je prostor za vežbu i ostale aktivnosti (tokom dana seminara najavljeno je sunčano vreme sa temperaturom do 18 stepeni).
Detaljan raspored kao i plan i program rada dobićete nekoliko dana pre odlaska na seminar.

 

Gde se održava seminar?

Etno selo “Sunčana Reka” nalazi se na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u Banji Koviljači, na površini od 7hektara
Etno selo “Sunčana Reka” pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju.

 

Smeštaj

Smešteni smo u drvenim kućicama i kućicama građenim od cigala u dvokrevetnim sobama, svaka ima svoje kupatilo, ukoliko ima takvih zahteva, imamo i velike trokrevetne sobe, veoma lepo uređene sa kupatilima u svakoj sobi i obezbeđenim grejanjem.

 

Hrana

Vegeterijanska, mogućnost adaptacije i za vegane i tradicionalna kuhinja - doručak, ručak i večera. ES “Sunčana Reka” poznata po dobroj i kvalitetnoj domaćinskoj hrani.
Potrebno je da se opredelite za koju ste vrstu kuhinje.

 

Napomena: Organizator i instruktor ne preuzima odgovornost za vaše zdravstveno stanje.

PREPORUKA: Minimalno korišćenje interneta i društvenih mreža, iako ima Wi-fi, za sve one koji budu imali potrebu da završavaju svoje hitne poslove.

Dobrodošli!!!

Seminar vodi: Valentina Šljivić Taičičuan & Ćigong instruktor, osnivač i predsednik centra za psihofizički razvoj "OSAM"

 

www.osam.rs

OSAM - centar za psihofizički razvoj čoveka
Taijiquan OSAM Beograd
Qi Gong OSAM Beograd
Qi ~ životna energija ~ Ći

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Pozovite 063/83-93-455 ili pošaljite email na info@osam.rs.

centar-osam-seminar-taicicuana-i-cigonga-u-vrtlogu-cija-suncana-reka-dodela-sertifikata

@ 2020 Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti. Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!