centar-osam-seminar-taicicuana-i-cigonga-snaga-i-moc-cija-4-ujedinjenje-sopotnica-septembar-2020

Seminar “Snaga i moć Ćija”

Ujedinjenje

Seminar “Snaga i moć Ćija – Ujedinjenje” održaće se u Sopotnici u periodu od 20.09. – 28.06.2020. (8 punih pansiona – 8 dana - 8 dana u veštinama Taičičuan & Ćigong) u organizaciji centra za psihofizički razvoj “OSAM”.

 

Imamo sjajnu priliku kolektovanja Ćija iz prirodnog okruženja praktikovanjem Ćigonga & Taičičuana u okruženju bukvi starih preko 500 godina, gde nam je muzika žubor vode i cvrkut ptica. Bistrina izvorske vode kojom se kupamo i koju pijemo daje nam čiste informacije iz prirode za naše ćelije i organe, organska neprskana domaća hrana, 100 % čist vazduh na nadmorskoj visini od 1100 metara, mir, tišina, netaknuta priroda.

 

Minimalno korišćenje interneta i društvenih mreža (iako ima Wi-fi). Iako ste prinuđeni da ponesete posao sa sobom, wi-fi je odličan :)!

Maksimalno vežbanje Ćigonga i Taičičuana, druženje, udisanje svežeg vazduha, opuštanje i uživanje daje rezultat = Negovanje života.

 

CILJ SEMINARA

Ubrzo posle već održanog seminara u junu 2020. na istom mestu odlučujem se za ponovni seminar, sada već peti put na ovom mestu netaknute prirode pod nazivom: “Snaga i Moć Ćija – Ujedinjenje”.

Ujedinjenje je kada ste shvatili sve tajne svih religija, trenutak kada ste doznali da Bog jeste sve, a sve jeste Jedno.

Tokom seminara težićemo da spoznamo Jedno u sebi, da povežemo sva tri energetska centra koja čine naše postojanje u ovoj dimenziji.

Ako ne hodamo čvrsto na zemlji, ako ne promišljamo umom i ako ne sledimo svoje srce onda smo van svog postojanja, van svog centra, van ravnoteže, i nemamo dovoljno svesti da zaista postojimo u trenutku sada. Da bismo sve navedeno osetili potrebno je da težimo Ujedinjenju koje se spoznaje kao trenutak, iskra svetlosti koju nosimo u sebi. Nakon spoznaje Iskre nastavlja se putovanje Negovanja Jednog u Sebi.

Dobrodošli na put Ujedinjenja!!!

 

GDE SE ODRŽAVA SEMINAR?

Sopotnica je udaljena oko 276 km od Beograda (oko 5 sati vožnje). Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na planini Jadovnik.

Ova planina neveselog imena u sebi krije brojne zanimljivosti: vodopadi, netaknuta priroda, stoletne bukve, stare vodenice i izvrsna hrana samo su neki od razloga da odvojite nekoliko dana i posvetite ih istraživanju ovog skrivenog kutka naše zemlje.

 

Sopotnica je zapravo malo selo, koje je dospelo u žižu turizma zbog svojih vodopada. Međutim, osim Sopotnice, planina Jadovnik krije i druga interesantna mesta koja vredi obići i istražiti.

 

PLAN ODLASKA

Predviđen je dolazak u Sopotnicu 20.09.2020 nedelja u 18h, raspremanje po sobama i večera u 20h, upoznavanje sa rasporedom i razgovor. Svakodnevne aktivnosti počinju u 7h i završavaju se do 21h po rasporedu i dinamici sa pauzama i odmorom.. Odlazak iz Sopotnice planiran je 28.09.2020 ponedeljak posle kasnijeg ručka.

Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od Vas.

 

OKVIRAN PROGRAM SEMINARA:

  • različiti sistemi Ćigong vežbi, Ćigong pet životinja, NOVE Qigong vežbe,
  • različite Taičičuan forme 10 ili 16 pokreta – za početnike, 42 pokreta za sve vas koji ste istu naučili, Taiji mača,
  • Ćigong healing u zavisnosti od vašeg znanja i iskustva,
  • taoističko disanje, besmrtno embriono disanje, energetsko disanje putem meridijana,
  • Zhan Zhuang (Zagrli drvo), primena vežbe Zagrli drvo u prirodi, Wuji,
  • 3 tantiena i njihovo usklađivanje
  • šumsko meditativno kupanje Ćijem koje konstatno traje zbog okruženja u kome boravimo.

Dodatne aktivnosti: razgovori na temu prirodnih zakona, logorska vatra, šetnje, izleti, meditacije.

Slobodan program: po dogovoru sa učesnicima seminara

U slučaju kiše imamo obezbeđenu salu za vežbu.

 

Izleti (opciono):

• Jedan dan slobodan koji ćemo iskoristiti za Rafting na Limu.

Ograničen broj učesnika seminara.

 

Da li ste spremni?!

 

SMEŠTAJ

Smešteni smo u domaćinstvu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, planinarskog tipa, čista posteljina, voda za tuširanje sa izvora i u planinarskom domu gde je opremljenost doma novijeg tipa.

 

Dnevni prostor planinarskog doma je oko 70 m2 koji čini i centrali deo za loženje otvorene vatre što daje posebnu notu prilikom druženja i večernjih razgovora.
Planinarski dom je ceo zakupljen tokom našeg boravka i niko ne može da koristi isti sem članova kluba i grupe OSAM i ostalih učesnika seminara.
Planinarski dom je pokriven odličnim WiFi ukoliko neko bude morao da završava online poslove.

 

HRANA

Vegeterijanska (sve domaće) i tradicionalna (sve domaće) doručak, ručak i večera. Veganska hrana je u opciji ukoliko ste spremni da budete skromni i prilagodljivi namirnicama koje poseduje domaćinstvo. Domaćica svima izlazi u susret.

Imamo opciju da se dogovaramo šta želimo da nam kuvaju.

Svi koji se budu prijavili dobiće spisak preporuke šta poneti.

 

NAPOMENA: Organizator i instruktor ne preuzima odgovornost za vaše zdravstveno stanje.

 

PREPORUKA

Seminar je namenjen svima, međutim samo ukoliko volite prirodu, volite da vežbate, volite da slušate tišinu, volite da gledate u daljinu, volite komunikaciju sa ljudima koji tragaju za ličnom istinom, volite da razmenjujete "neobično-obične" životne priče, težite ka svesnosti, težite ka upoznavanju sebe...onda je ovo pravi seminar za Vas.

 

Dobrodošli!!!

 

Seminar vodi: Valentina Šljivić Taičičuan & Ćigong instruktor, osnivač i predsednik centra za psihofizički razvoj "OSAM"

 

www.osam.rs

OSAM - centar za psihofizički razvoj čoveka
Taijiquan OSAM Beograd
Qi Gong OSAM Beograd
Qi ~ životna energija ~ Ći

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Pozovite 063/83-93-455 ili pošaljite email na info@osam.rs.

centar-osam-seminar-taicicuana-i-cigonga-snaga-i-moc-cija-4-ujedinjenje-sopotnica-dodela-sertifikata-2
centar-osam-seminar-taicicuana-i-cigonga-snaga-i-moc-cija-4-ujedinjenje-sopotnica-dodela-sertifikata-1

@ 2020 Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti. Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!