centar-osam-seminar-taicicuana-i-cigonga-snaga-i-moc-cija-5-vibracioni-zivot-sopotnica-jun-2021

Seminar “Snaga i moć Ćija #5”

Vibracioni život

Seminar Taičičuana i Ćigonga “Snaga i moć Ćija #5 - Vibracioni život” održaće se u Sopotnici u periodu od 06.06. – 14. 06. 2021.
8 punih pansiona – 8 dana - 8 dana u podizanju vibracije putem veština Taičičuan & Ćigong u organizaciji centra za psihofizički razvoj “OSAM”.

 

Imamo sjajnu priliku kolektovanja Ćija iz prirodnog okruženja praktikovanjem Ćigonga & Taičičuana u okruženju bukvi starih preko 500 godina, gde nam je muzika žubor vode i cvrkut ptica. Bistrina izvorske vode kojom se kupamo i koju pijemo daje nam čiste informacije iz prirode za naše ćelije i organe, organska neprskana domaća hrana, 100 % čist vazduh na nadmorskoj visini od 1100 metara, mir, tišina, netaknuta priroda.

 

Maksimalno vežbanje Ćigonga i Taičičuana, druženje, udisanje svežeg vazduha, opuštanje i uživanje daje rezultat = Negovanje života.

 

TEMA SEMINARA

Tema seminara je “Snaga i Moć Ćija #5 – Vibracioni život”.

 
Mi smo višedimenzionalna bića. Mi smo više od mesa i kostiju, ćelija i proteina. Mi smo bića u dinamičkoj ravnoteži sa univerzumom energije i svetlosti mnogih različitih frekvencija i formi. Sastavljeni smo od kosmičkog materijala, koji je ustvari zamrznuta svetlost. Mistici su vekovima posmatrali ljudska bića kao bića od svetlosti.

 
Eterično telo je holografsko energetsko polje ili matrica koja nosi informacije o rastu, razvoju i obnavljanju fizičkog tela.
 
Dok geni u DNK usmeravaju molekularne mehanizme koji upravljaju razvojem svake ćelije, eterično telo upravlja prostornim odvijanjem genetskog procesa. Na kvantnom nivou subatomskih čestica, sva materija je bukvalno zamrznuta, partikularizovano energetsko polje (npr. zamrznuta svetlost).

 
Kompleksni agregati materije (tj. molekuli) su ustvari energetska polja. Kao što svetlost ima određenu frekvenciju ili frekvencije, tako i materija ima frekvencijske karakteristike. Što je frekvencija materije viša, materija je manje gusta, i ima više osobina «finotvarne materije».

 
Eterično telo je sastavljeno od materije sa višom frekvencijom od fizičke materije. Sam univerzum može biti ogromna slika energetske interferencije istih karakteristika kao hologram.

 
Dešifrovanjem malog dela ovog holograma, možemo doći do informacija o čitavom univerzumu. Selektivno fokusiranje svesti putem meditativnog uključivanja može imati potencijal za dekodiranje holograma univerzuma.

 
“Podizanjem vibracije – podizanjem nivoa svesti – otvaramo put ka “viđenju” i razumevanju zakona univerzuma.”

 

GDE SE ODRŽAVA SEMINAR?

Sopotnica je udaljena oko 276 km od Beograda (oko 5 sati vožnje). Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na planini Jadovnik.
 
Ova planina neveselog imena u sebi krije brojne zanimljivosti: vodopadi, netaknuta priroda, stoletne bukve, stare vodenice i izvrsna hrana samo su neki od razloga da odvojite nekoliko dana i posvetite ih istraživanju ovog skrivenog kutka naše zemlje.

 
Sopotnica je zapravo malo selo, koje je dospelo u žižu turizma zbog svojih vodopada. Međutim, osim Sopotnice, planina Jadovnik krije i druga interesantna mesta koja vredi obići i istražiti.

 

PLAN ODLASKA

Predviđen je dolazak u Sopotnicu 06.06.2021. nedelja u 18h, raspremanje po sobama i večera u 20h, upoznavanje sa rasporedom i razgovor. Svakodnevne aktivnosti počinju u 7h i završavaju se do 22h po rasporedu i dinamici sa pauzama i odmorom. Odlazak iz Sopotnice planiran je 14.06.2021. ponedeljak posle ranijeg ručka.

Rad će biti intezivan, ali i prilagođen svakome od Vas.

 

SMEŠTAJ

Smešteni smo u domaćinstvima u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, planinarskog tipa, čista posteljina, voda za tuširanje sa izvora.

 

HRANA

Vegeterijanska (sve domaće) i tradicionalna (sve domaće) doručak, ručak i večera.
Veganska ishrana je u opciji ukoliko ste spremni da budete skromni i prilagodljivi namirnicama koje poseduje domaćinstvo. Domaćice svima izlaze u susret.

Svi koji se budu prijavili dobiće spisak preporuke šta poneti.

 

INFORMACIJE O CENI I DETALJIMA SEMINARA MOŽETE DOBITI NA UPIT putem mejla: info@osam.rs, osam8eight@gmail.com ili putem broja 063/83 93 455 SMS / Viber / WhatsApp / Telegram ili u inbox Messenger / Instagram.

 

NAPOMENA: Organizator i instruktor ne preuzima odgovornost za vaše zdravstveno stanje.

 

PREPORUKA

Seminar je namenjen svima, međutim samo ukoliko volite prirodu, volite da vežbate, volite da slušate tišinu, volite da gledate u daljinu, volite komunikaciju sa ljudima koji tragaju za ličnom istinom, volite da razmenjujete "neobično-obične" životne priče, težite ka svesnosti, težite ka upoznavanju sebe...onda je ovo pravi seminar za Vas.

 

Dobro došli!!!

 

Seminar vodi: Valentina Šljivić Taičičuan & Ćigong instruktor, osnivač i predsednik centra za psihofizički razvoj "OSAM"

 

www.osam.rs

OSAM - centar za psihofizički razvoj čoveka
Taijiquan OSAM Beograd
Qi Gong OSAM Beograd
Qi ~ životna energija ~ Ći

centar-osam-seminar-sopotnica-2
centar-osam-seminar-sopotnica-1
sopotnica-crni
sopotnica-cvece-2
sopotnica-cvece
sopotnica-macka
dodela-sertifikata-sopotnica-vibracioni-zivot-centar-osam

@ 2021 Sva prava na sadržaj i program ovog događaja zadržava Centar za psihofizički razvoj OSAM. Svako kopiranje, preuzimanje i izmena teksta koji podseća na isti podleže zakonskoj odgovornosti. Tekst možete podeliti kao informaciju i navesti izvor. Hvala!